Čitajući ovih dana brojne neistine iznesene u pojedinim medijima kako organiziram nekakvu pobunu želim izvijestiti javnost slijedeće:

Krenule su laži uoči unutarstranačkih izbora na što sam već navikao. To je uobičajena aktivnost pokušaja blaćenja  pred bilo koje izbore, a ovoga puta stranačke. Niti je kako navodi portal Slobodna Lika  bilo okupljanja sinoć u Žabici niti će danas  biti ikakvog okupljanja u Čitaoni u Kaniži, tako da niti sam mogao niti sam bio na  zamišljenim skupovima u nečijoj  glavi. Napominjem da ću se  kao Župan i kao član Predsjedništva HDZ – a na nacionalnoj razini  odazvati na svaki poziv bilo kojeg Temeljnog ogranka  ili Mjesnog odbora  ukoliko ga dobijem.

Jednako tako bio sam na poziv predsjednika Mjesnog odbora i Temeljnog ogranka HDZ – a u Ličkom Novom  jer to smatram svojom dužnošću. Vidim da vlada na jednom  portalu veliki interes gdje ću se  pojaviti pa kao što sam se jučer pojavio na poziv Incijativnog odbora  i Vladimira Tomaića  na Krasnom tako ću se sukladno svom vremenu odazivati na sve pozive koji mi pristignu  kao Županu, članu Predsjedništva HDZ – a na nacionalnoj razini  ili običnom  građaninu.

Gs Press / Župan dr. Darko Milinović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.