Kada se svi borimo protiv epidemije Covid-19, te kada sam se već ponadao da se i novinar Popović uključio u tu borbu, budući da je čak i objavio dva moja priopćenja što je iznenadilo i mene i druge, moje zadovoljstvo trajalo je nažalost vrlo kratko, pa je u tekstu objavljenom jučer, 7.4. završio – citiram: „Tako bi Milinović stavio ključ ljudima u njihove kuće, a vjerovati da sam župan nema problema s dolascima svojih, oni su stigli, a drugi neka ne dolaze.„

Javna sam osoba i javnost mora znati istinu

Mislio sam da se neću u vrijeme korizme obraćati na ovakav način, ali javni interes mi nalaže da ipak moram . Ljudi imaju pravo znati ako ih pozovem da ostanu doma kako se ponaša moja obitelj koju ponovno proziva Željko Popović. Njegova konstatacija da su moji stigli je još jedna vijest ravna onoj koja ima „aromu“ dna septičke jame. Želim upoznati javnost da su moja kćer, unuka, i zet u Zagrebu i ostati će tamo za vrijeme Uskršnjih blagdana premda bi svi voljeli da smo zajedno, ali ovoga puta neće biti tako. Moja druga kćer živi i radi u Gospiću. Što se tiče sina on radi u privatnoj firmi u Zagrebu i došao je u Gospić prije mjesec dana, dakle prije potresa u Zagrebu, da budem potpuno točan 13.03. jer je tako odlučila firma u kojoj radi, da svoj posao obavljaju od doma. Dakle, došao je u Gospić prije uvođenja karantene, odnosno kretanja koja su dozvoljena samo uz propusnicu. Jednako tako i veliki broj naših sugrađana je u isto vrijeme došao u našu županiju kao i oni koji su na školovanju u Zagrebu i sa svojim su obiteljima. Svi oni, pa tako i moj sin, još jednom naglašavam, došli su prije uvođenja zabrana.

Naravno da bi od mene bilo krajnje nekorektno pozivati druge da se pridržavaju epidemioloških mjera, a da za moju obitelj to ne važi. Čvrsto sam vjerovao da ćemo u ovo vrijeme korizme biti zajedno i da ćemo se odreći laži koje vrijeđaju zdrav razum, ali nada je trajala vrlo kratko. Nakon dezinformacija vezanih za Novalju, sada još grublja dezinformacija da sam svoju obitelj zbrinuo. Pa ako je i od gosp. Popovića, previše je. Očito njemu aroma sa dna septičke jame miriši.

Župan

mr.Darko Milinović, dr.med.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.