Danas je na tiskovnoj konferenciji predsjednik Gradskog vijeća i predsjednik HDZ-a Otočac Branislav Šutić uz nazočnost  župana i člana predsjedništva HDZ-a mr. Darka Milinovića objavio dugo očekivanu vijest. Otočac će, naime, kroz nekoliko mjeseci dobiti sud u svom gradu. Sa ovim činom Branislav Šutić je ostvario jedno od većih predizbornih obećanja, ne umanjujući i ostale bitne stvari koje su napravljene kroz djelovanje HDZ-ove većine u Gradskom vijeću Grada Otočca.

Šutić i Milinović na sastanku u Ministarstvu sa ministrom pravoduđa Bošnjakovićem

Prije nekoliko dana Šutić i Milinović su održali sastanak sa ministrom pravosuđa Draženom Bošnjakovićem na kojem im je potvrđeno da će se u nadolazećem preustroju sudova vratiti i djelovanje suda u Otočac kroz stalnu službu. Kako je ministar Bošnjaković naglasio, mora se još pričekati da prođe saborska procedura i stvar bi tada trebala biti gotova.

Milinović: Zalažem se za ravnomjeran razvoj Ličko-senjske županije

Ovo je veliki uspjeh HDZ-a Grada Otočca i predsjednika Branislava Šutića dok je župan Milinović, koji je i organizirao sastanak sa ministrom Bošnjakovićem, i na ovaj način pokazao kolika mu je briga za svaki kutak Ličko-senjske županije a poglavito Otočac: “Malo tko je vjerovao u ispunjenje toga predizbornog obećanja a neki i su govorili da je to samo jedno neostvarivo obećanje Branislava Šutića” -naglasio je Milinović.

Šutić: Građani više neće morati putovati u Gospić

Kako je istaknuo Branislav Šutić, građani grada Otočca, općina Brinje i Vrhovine više neće morati putovati u Gospić nego će sve moći rješavati u svom gradu: ” na ovaj način smanjujemo troškove građanima a i prometna povezanost iz okolnih mjesta, Vrhovina Brinja pa i Otočca je loša i građani su teško mogli ispunjavati svoje obveze kada je u pitanju sud. Na projektu vraćanja suda u Otočac radim otkako sam postao predsjednik GO HDZ Otočac a otkako sam predsjednik GV intenzivirao sam aktivnosti u tom smjeru sa funkcije koju obnašam pa sam zamolio župana Milinovića da dogovori sastanak sa ministrom Bošnjakovićem kako bih mu iznio sve argumente i razloge zašto sud treba vratiti u Otočac. Hvala županu Milinoviću što je dogovorio sastanak sa ministrom Bošnjakovićem i zalagao se za povratak suda u Otočac i hvala ministru Bošnjakoviću što je uvažio sve argumente koje smo iznijeli župan i ja na sastanku i izjasnio se pozitivno na naš zahtjev” – zaključio je Šutić.

Gs Press / ( D.P.) Indirektno.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.