Budući se nekima nikako ne sviđa kako su istaknuli župan Milinović i načelnik Općine Brinje Fumić odlična suradnja pa pokušavaju krivo prezentirati izvrstan sastanak dobili smo izjave župana Milinovića i načelnika Fumića. Na samom sastanku Župan je naglasio da zahvaljuje Fumiću na realizaciji projekata jer na takav način direktno sudjeluje u razvoju županije. Spomenuo je također da je načelnik Fumić toliko uporan u Ministarstvima i Županiji da ga jednostavno ne možete odbiti.

Milinović: Fumić je primjer odličnog načelnika

Milinović: Želim još jednom naglasiti i pohvaliti načelnika Brinja da je uz svoj osnovni proračun  oko 4,8 mil kuna uspio realizirati oko 30 milijuna kuna projekata  preko resornih Ministarstava za svoju Općinu. Za sve projekte sam mu kao Župan stajao na raspolaganju i pomogao za lobiranje istih. Županija je osigurala za infrastrukturne projekte preko županijskih ustanova oko 7 milijuna kuna, a decentrilizirana sredstva u vrijednosti od 1,1 milijuna kuna. Jednako tako osiguran je projekt energetske obnove za milijun kuna. Ostali projekti sa razine LIRA- e su u vrijednosti  cca 11.600.000,00 kn  u slijedeće četiri godine.

Fumić: Milinoviću puna potpora kao Županu,  ali i njegovom političkom djelovanju

Fumić: Suradnja sa Županom je odlična i sviđalo se to nekome ili ne,  biti će još bolja. Imamo potporu u Županiji za naše projekte, poglavito sa razine županije, ali i sa razine ministarstava. Ja sam  uz svoj osnovni proračun oko 4,8 milijuna kuna uspio u ovoj godini osigurati još 30-tak milijuna kuna za razne projekte.  Natpisi u pojedinim medijima da sam „spustio“ Županu su lažni jer kao što sam rekao  nas dvojica imamo  izvanrednu suradnju i župan Milinović ima moju punu  potporu u svom političkom radu.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.