Bili smo prvi medij koji je najavljivao dolazak predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića na jučerašnji prvi dan održavanja manifestacije „Jesen u Lici“. Izborni stožer za Milanovićev izbor za predsjednika  vodi SDP koji je do sada inače bio vrlo korektan s medijima. Ne samo u ovoj već u skoro  svim predizbornim kampanjama do sada. Zoran Milanović trebao se jučer oko 13 sati pojaviti na Jeseni u Lici. Međutim, to se nije dogodilo.

Od Izbornog stožera ovu su promjenu opet javili korektno i na vrijeme, ali ne znamo što se dogodilo?!? Prema izjavama nekolicine svjedoka Zoran Milanović je jučer stigao u Liku. Predomislio se  i u zadnji čas je zaobišao Gospić. Spekulira se kako je razlog tome činjenica da Gospić nije baza u kojoj bi on kao predsjednički kandidat  ostvario neki bajan rezultat pa je unatoč najavi Milanović zaobišao ličku metropolu.

Ništa se novoga nije dogodilo jer je Milanović kao predsjednik Vlade RH tijekom svojega mandata uredno zaobilazio Gospić pa nije niti jednom obišao ovu županiju i njezino središte. Posjetio nas je zadnji puta prije skoro tri godine kada je kao predsjednik SDP-a sudjelovao na predizbornom skupu na Korzu „Vila Velebita“. Skup je bio toliko otužan da je Milanović odražo vrlo kratak govor, a domaćinima nije niti dao prigodu da bi se obratili maloj skupini čanova svoje stranke. Tako se ovih dana povijest ponavlja.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.