Danima se spekulira jesu ili migranti na svojim rutama „otkrili“ Gospić? Prema tvrdnjama policije to se nije dogodilo. Do danas.

Nešto prije podneva u Gospiću su u poštu ušla trojica muškaraca. Četvrti je vani čuvao stražu. Po odjeći i ponašanju reklo bi se kako je riječ o običnim, hrvatskim građanima. Budući su zbog vrlo lošeg engleskog jezika odmah bili sumnjivi  netko  je pozvao policiju koja se pozabavila s njima.

Ova je grupa po nekim detaljima rušila sve stereotipe o migrantskoj sirotinji koje počesto i pogrešno plasiraju neki tzv. liberalni mediji. Ovi su bili odjeveni u moderne i markirane trenirke, s novim tenisicama i svakako-sa skupim mobitelima. U zadnje vrijeme na društvenim mrežama kolaju mnoge izmišljotine vezane uz migrantsku krizu. Ipak, današnji događaj iz Gospića zbio se pred više svjedoka. Slično je bilo i sinoć u Pazariškoj ulici kada su tamošnji žitelji uočili grupu muškaraca kako su  krenuli put Žitnika. Budući su vjerojatno zalutali, ubrzo su se vratili na početak ulice. Gdje su spavali i boravili još nije poznato. Jer po policiji „u Gospiću i okolici uopće nama migranata!“

Gs Press / c.p. L.O.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.