MEĐUNARODNA NOĆ ŠIŠMIŠA U GRABOVAČI

Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“  u subotu, 29.8.2020. godine, od 19:00 do 22:00 sati obilježit će Međunarodnu noć šišmiša.

Brojne aktivnosti koje smo vam pripremili omogućit će vam da upoznavanje ovih tajanstvenih stvorenja. Naučit ćete sve o njihovom životu i načinima kako što bolje uskladiti živote ljudi i šišmiša kako bi ih što uspješnije čuvali. Za razliku od proteklih, ove godine je u cijelu priču uključena i Udruga za zaštitu šišmiša Tragus iz Zagreb.

Program:

19:00h – 20:15h –  predavanje o šišmišima + edukativne radionice (bojanje, kvizovi, različite igre,  izrada šišmiša od origamija)

20:30h – stručno vođenje u špilju Samograd (BESPLATNO) + potraga za šišmiša pomoću bat detektora

***Zbog velikog interesa i epidemioloških preporuka broj sudionika na predavanjima i radionicama je ograničen na max. 15 osoba, a stručno vođenje u špilju Samograd na max. 30 osoba te je stoga svoj dolazak potrebno najaviti na broj 099/212-7587 ili e-mail:info.grabovaca@gmail.com do subote 29. 8. 2020. do 17:00 sati.

Program se provodi u sklopu projekta „Svijet okom šišmiša“ financiranim kroz natječaj Hrvatske elektroprivrede „Svjetlo na zajedničkom putu“  za 2020. godinu.

PP Grabovača

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.