U suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Nacionalnim vijećem učenika Republike Hrvatske (NVURH), Ličko-senjska županija provela je izbore za novog predsjednika Vijeća učenika Ličko-senjske županije i predstavnika u NVURH. Na konstituirajućoj sjednici održanoj danas u prostorijama Ličko-senjske županije za novu predsjednicu ovoga tijela izabrana je učenica Matea Starčević iz Gospića

-Zahvaljujem se na suradnji,  ukazanom povjerenju i na uvažavanju našeg mišljenja od strane župana dr. Darka Milinović. Uvjerena sam sa ću zajedno  sa svima nama to povjerenje i opravdati, rekla je nova predsjednica Matea. Župan dr. Milinović prisjetio se svoje mladosti i vremena kada je bio godina poput Matee.

-Ovdje ima dosta kandidata za mjesto predsjednika. Sada osjećate kako nam srce kuca drukčije u vrijeme izbora. Drago mi što ste svi vi ovdje zaslužili biti u Nacionalnom vijeću učenika RH. Važno je što ćete moći utjecati na kvalitetu svojih škola, programa po kojima učite, s radom svojih učitelja… Uvijek treba stremiti nečem boljem. Vjerujem da ćete se i dalje boriti za svoje škole i ovu Županiju.  Zahvaljujem vama i vašim ravnateljima i vjerujem da ćete se  boriti za boljitak Ličko-senjske županije. Ova se županija i do sada borila da imate bolje uvjete za školovanje. Nadam se da će vam školske torbe biti lakše, a uvođenje informatike  to jamči. Želim vam svako dobro i puno uspjeha u učenju i životu, zaključio je župan dr. Milinović te naglasio kako su mladi budućnost ove županije i Hrvatske.

Gs Press / M.S.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.