Po deveti puta za redom Gradska sportska dvorana u Gospiću orila se od mnoštva dječjih glasova, sudionika Međunarodnog rukometnog turnira za djecu pod nazivom „Mali medo“. Rukometni klub „Gospić“ je uz pomoć Grada Gospića opet bio sjajan domaćin natjecanja sa više od 500 sudionika iz cijele Hrvatske, uz redovne goste iz BiH. Za ovogodišnji turnir prijavilo se čak 18 klubova koji su sastavili 41 ekipu. Turnir je otvorio zamjenik gradonačelnika Grada Gospića i predsjednik RK“Gospić“ Ivan Biljan.

-Zahvaljujem vam se na dolasku i želji da se još od malena bavite ovim prelijepim sportom. Ovdje su se okupili mali rukometaši i rukometašice uzrasta od 2006. do 2008. godišta. Kao domaćini ponosni smo što se našem pozivu na Malog medu odazvalo više od 500 djece. U ime RK „Gospić“ i grada domaćina želim vam dobrodošlicu, dobar rukomet i ponovno okupljanje naredne godine, rekao je u pozdravnom govoru Ivan Biljan.

Organizatori su teren dvorane podijelili na tri igrališta, tako da će se svi susreti turnira odigrati tijekom dana. Među klincima je bila i maskota, ali ne Mali medo, nego Zekoslav koji je stigao iz Splita. Nakon zajedničkog fotografiranja krenule su utakmice. Djeca su kao i proteklih godina pokazala puno znanja, truda i želje da na sportskim terenima iskažu ljubav prema ovom sportu u kojemu su se naši „Kauboji“ nedavno vratili s Europskog prvenstva ovjenčani broncom.

GsPress/L.O.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.