TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA GOSPIĆA

J A V N I   P O Z I V

privatnim iznajmljivačima s područja Grada Gospića i svim zainteresiranim osobama iz područja turizma za sudjelovanje na edukativnu radionicu „MALI IZNAJMLJIVAČ-VELIKI POSAO“

I.

Turistička zajednica Grada Gospića organizira besplatnu edukaciju za iznajmljivače privatnog smještaja u suradnji sa gđom. Anamarijom Cicareli iz agencije Interligo d.o.o Savjetovalište za obiteljski smještaj i autoricom knige: „Mali iznajmljivač-veliki posao“ .

Tema edukacije je Kako pripremiti apartman/kuću za smještaj gostiju,Marketing obiteljskog smještaja, Priprema za poslovanje,Komunikacija s ostom, Oglašavanje smještaja putem prodajnih kanala( portali, web, društvene mreže), Dolazak gosta….

Samo neke metode zahtijevaju vlastitu web stranicu, dok su mnoge besplatne. Poseban naglasak će biti na primjeni u praksi, odnosno predavač će objasniti kako uz pomoć Internetmarketinga popuniti Last minute termine.

II.

Osim edukacije, predavač će održati i prezentaciju knjige „Mali iznajmljivač- veliki posao“, a TZ Grada Gospića osigurati će polaznicima ove radionice besplatan primjerak knjige. Edukacija će se održati u srijedu, 30. ožujka 2016. godine u Kulturno informativnom centru , Budačka 12, Gospić u periodu od 10,00-12,00 sati, Prijave se zaprimaju zaključno do 29. ožujka, vrše se isključivo telefonskim putem i to na broj telefona: 053/ 560-752, ili na adresu: t.z.gospica@gs.t-com.hr.

GS Press / Maja Strilić,bacc.oec

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.