Nakon što se našao na udaru Prijatelja životinja koji su zatražili da mu se oduzmu medvjedi koje prema njihovom mišljenju drži u neprikladnim uvjetima iza svoga poznatog restorana u Korenici, oglasio se i sam poduzetnik Željko Orešković Macola rekavši da će medvjedima napraviti hotel s pet zvjezdica, što god treba samo da mu ostanu.

‘Neka mi nabroje koje uvjete trebam ispuniti i to ću napraviti. Oni su sa mnom jako dugo’, rekao je Macola za 24sata.hr.

Državni inspektorat zaprijetio je Macoli da će premjestiti medvjede u sklonište Udruge Velebit Kuterevo.

‘Nisam dobio nikakvo rješenje. Medvjedi su dobro zbrinuti i uvjeti su dobri. Sve što sam čuo bilo je preko medija. Mene nitko nije nazvao. Inspekcija mi dolazi svake godine i uvijek ih tražim da mi napišu uvjete koje trebam ispuniti kako bih mogao otvoriti zoološki vrt. Ja sam zahtjev za otvaranje zoološkog vrta već podnio te su mi rekli da će Ministarstvo poljoprivrede osnovati komisiju koja će izaći na teren i reći što treba napraviti, a što ne. Nakon toga bi mi napisali što trebam napraviti da otvorim zoološki i to bih napravio. Pa ne želim ja njima loše – rekao je Macola naglasivši da su medvjedi oduvijek s njim.

Gs Press / c.p.L.O.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.