Lovački dom u Lovincu bio je sinoć premalen za sve one koji su htjeli iskazati podršku HDZ-u i kandidatu na listi HDZ-a u IX. izbornoj jedinici dr. Darku Milinoviću.

U ime domaćina nazočnima se najprije obratio Josip Vrkljan Jotan, predsjednik OO HDZ-a Lovinac i predsjednik Općinskog vijeća. Zahvalio se članstvu stranke, kao i brojnim građanima koji su na svim dosadašnjim  izborima vjerovali u HDZ. Jotan ih je pozvao da na narednim izborima svoj glas svakako dadu dr. Darku Milinović, jer je kako je kazao glas za Račića glas za SDP i Vesnu Pusić.

Župan Milan Kolić okupljenima se obratio kao dragovoljac Domovinskog rata koji je dio svojeg ratnog puta bio na braniku Lovinca i Svetog Roka. Prozvao Račića da promovira onu politiku koja je uništila Ličko-senjsku županiju, a to je politika Zorana Milanovića i Vesne Pusić.

Milinović: Četničke granate nisu mogle slomiti vaše hrvatstvo 90-tih godina

Govor dr. Darka  Milinovića  je kao i na svim dosadašnjim skupovima bio učestalo prekidan pljeskom.

–  Kako ni vječnom sokolu nitko nije mogao slomiti krila od čelika kako kaže pjesma tako ni četničke granate nisu mogle slomiti vaše hrvatstvo 90tih godina. Platili ste previsoku cijenu što ste uvijek s ponosom isticali da ste Hrvati, što ste ljubili Liku i Velebit, te simbole hrvatstva. Lovinac, Sveti Rok, Ličko Cerje, Štikada i Ričice bila su čelična krila koje četnici nisu mogli slomiti. Već sam kazao na nekim skupovima da vam mogu ukrasti sat, mobitel ili bilo što, ali vam ne mogu ukrasti vaš glas i vaše hrvatsko srce. Zato od vas tražim taj glas, glas za Hrvatsku, glas da se ne ukine Ličko-senjska županija, glas da vam Pusićka, Milanović, Jovanović i Opačićka ne govore kako ćete odgajati svoju djecu. Znate da mi je Lika uvijek u srcu i to sve ovo vrijeme pokazujem. Bilo u Zagrebu, bilo gdje god da krenem. Zato želim da se još ustrajnije borimo za ponosnu Liku i za svako radno mjesto, za ponosno hrvatstvo koje je uvijek cvjetalo na ovim područjima, kazao je dr. Milinović.

N.Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.