Još se jednom pokazalo (i dokazalo) kako je Lovinac snažno uporište Hrvatske demokratske zajednice. Na večeras održanom predizbornom skupu  okupio se veliki broj mještana koji su došli dati podršku dr. Darku Milinoviću, kandidatu za župana i svim kandidatima na koalicijskoj  listi, kao i Ivici Miletiću, kandidatu za načelnika Općine Lovinac. Na ovome skupu mogao se primijetiti i velik broj mladih. Govoreći o svojoj viziji općine Lovinac Ivica Miletić  ponovio je presudno značenje demografske obnove i obećao po 10 tisuća kuna za svako dijete. Miletić je dragovoljac Domovinskog rata, otac osmero djece i čovjek koji u svojoj sredini uživa ogroman ugled.

Lovinac je gotovo plebiscitarno uz kolaciju s HDZ-om na čelu!

Kada se nazočnima  obratio dr. Milinović mještani  su ga podržali ogromnim i  iskrenim pljeskom. Cijelim pasažom argumenata dr. Milinović je dokazao zbog čega će biti najbolji župan. Ogromno iskustvo u najvišim sferama državne politike, velika poznantva i moć lobiranja  tek su neki od razloga zbog kojih je dr. Milinović zatražio povjerenje građana za mjesto župana.

Sve događalo u prepunoj prostoriji Kulturno informativnog centra, a više nego dobro raspoloženi mještani dokaz su uvjerljive pobjede HDZ-a već u prvom krugu. Nakon što su se dr. Milinović i Ivica Miletić zahvalili mještanima  na punoj podršci, uslijedila je zabava i druženje u odličnoj i prisnoj atmosferi.

Gs Press / Nikola Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.