JU Razvojna agencija LSŽ – LIRA zajedno sa projektnim partnerima Ličko-senjskom županijom, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Gospić, Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom obrtničkom komorom – Obrtnička komora LSŽ provodi projekt „Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Ličko senjske županije“ kojemu je jedan od ciljeva poticanje poduzetništva, odnosno povećanje zapošljavanja nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina u Ličko-senjskoj županiji na način da  se dodjeljuju potpore male vrijednosti u pojedinačnom iznosu do 50.000,00 kn za pokretanje poduzetničkih ideja.

Na temelju Javnog poziva za dodjelu potpore male vrijednosti u svrhu samozapošljavanja koji je LIRA raspisala od 30.10.2019. do 30.11.2019. god. sklopiti će se ugovori o dodjeli potpora male vrijednosti sa šest (6) poduzetnika početnika u ukupnoj vrijednosti od 269.349,83 kn. Potpore se dodjeljuju kroz navedeni projekt koji je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Sklapanje Ugovora o dodjeli potpora upriličiti će se sutra, 14.veljače u 11,00 sati u Kabinetu župana Ličko-senjske županije, Gospić, dr. Franje Tuđmana 4.

LSŽ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.