Projekt regionalne stranke LIPO uhvatio je korijene te mnogi smatraju da su sve ostalo samo formalnosti, a da začetnici te ideje žele izabrati pravi tajming za službeno osnivanje Ličko-senjske regionalne stranke. Danas gotovo da i ne možete susresti nekoga u Ličko-senjskoj županiji, a da već nije čuo za tu ideju,  kojoj su već dali ime LiPO. Da se projekt LiPO sprema vrlo pomno govore i jumbo plakati koji su osvanuli diljem naše županije.

Za  stanovništvo Like, te Primorja i otoka u sastavu Ličko-senjske županije LiPO na tim jumbo plakatima znači samo jedno, a to je vrlo jasna politička poruka osnivanja stranke. S druge strane u svim mjestima koje posjećuju turisti, a po tome je poznata čitava  naša  županija to je poruka promocije turističkih sadržaja.  Tako slogani na jumbo plakatima LiPO  je u Gospiću,  Novalji, Otočcu, Senju, Plitvicama, Brinju, Karlobagu…. imaju turističku poruku onima koji se nađu na području Ličko-senjske županije, a na tim jumbo plakatima slike govore više od tisuću riječi.

 

LiPO je već nacionalno prepoznato

Gotovo je nezabilježen ovakav  besprijekoran spoj politike i turizma, a kreatorima ovakve taktike ne može se nego čestitati. Projekt regionalne stranke LiPO nema problem kao što imaju neke regionalne stranke, nacionalne prepoznatljivosti budući  su nacionalni mediji popratili već u samom začetku tu ideju. Razlog nacionalne prepoznatljivosti leži u činjenici da su začetnici te ideje prepoznatljivi ne samo u našoj županiji već i diljem Hrvatske, a slobodno možemo reći da su te osobe prepoznatljive van granica Hrvatske.

Gs Press / c.p.L.O.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.