Kuda nas sve ovo vodi?

0

Razgovaram s jednim postarijim gospodinom. Tvrdi da nam uz prijeteću eskalaciju migrantske krize, novog virusa iz Kine i hrpe naših ludosti pakao nije potreban. Protivili se mi ili ne ovim teorijama (bez zavjera) čini se da taj gospodin ima jake argumente.

-Normalno je danas da djeca misle da su sve krave ljubičaste boje i da se zovu Milka! Kada na livadi vide običnu kravu čude se da nije ljubičasta. Doktori nas 20 godina uvjeravaju da su slanina, zmrznute namirnice i još mnogo toga jako opasni za zdravlje. Onda nas sada uvjeravaju da je sve to O. K. Tvrdi se da mnogi policajci zbog psiho-fizičkih osobina i visine od „metar i žilet“ nikako ne bi smjeli nositi službene odore policije. A ipak je neki nose već godina. I stvaraju budalaštine kojima se smije cijela Hrvatska. Veterinari zamjenjuju bikove, a djeca mogu imati tatu i tatu. Je li to normalno i kud ovo sve vodi?-pita se moj zabrinuti.

Svakoga dana negdje po Hrvatskoj okupljaju se predstavnici tzv. nevladinih udruga pa prosvjeduju protiv nečega. To su oni što iz Proračuna godišnje uzimaju milijune pa onda moraju to opravdati. Makar ih se na prosvjedu okupilo 10-15. Zanimljiv je podatak objavljen nekidan na HTV-u: kada je ondašnji premijer Zoran Milanović skresao prosvjetarima plaće i mnoga prava, tada nije bilo štrajkova. Koincidencija ili glupa namještaljka, pitamo se glasno?!?

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.