Na Ginekološkom odjelu Opće bolnice Gospić održana je danas mala svečanost koja za krajnji cilj ima podizanje kvalitete života kroz kulturu čitanja knjiga. Ravnateljica OB Gospić dr. Sandra Čubelić i glavna sestra na Ginekologiji Slavica Adžija primili su ravnateljicu KIC-a Gospić Danijelu Bogić, prof. Nevenku Šahbazović i inicijatoricu ove  akcije, blogericu  Alis Marić.

Gošće su sa sobom donijele veću količinu knjiga  kako bi pacijentice imale koristan način za prekratiti vrijeme  boravka u bolnici. Akcija je zamišljena kao način populariziranja čitanja i podizanja svijesti o važnosti knjiga i čitanja, kako za obrazovanje, tako i za osobni napredak u svakom pogledu. Bit će to   prvi book crossing piont za besplatnu razmjenu knjiga u Gospiću.

Za večeras je u KIC-u najavljeno predavanje Alic Marić o njezinom putovanju na Tenerife. Ova poznata blogerica je i osnivačica facebook stranice „Čitaj knjigu“. Ovaj projekt okuplja 115 tisuća „knjigoljubaca“ u regiji. Predavanje Alis Marić organizira se večeras u KIC-u Gospić s početkom u 19 sati.

Gs Press / N. Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.