Karlo Starčević: osnovat ćemo svoju gradsku policiju jer ovakvu policiju ne trebamo!

1

Na današnjem gradskom vijeću, na aktualnom satu postavljeno je  jedno pitanje od vijećnika Marijana Brkljačića.  -Što grad radi po pitanju konja lutalica?

Karlo Starčević odgovara:

-Konji lutalice, poticaji i lopovluk su rak-rana Gospića. Nekoliko puta smo se sastajali s predstavnicima policije. Zamislite kada vam policija kaže:“Mi smo nemoćni“!!! Moj je jedini odgovor tada bio: “Mi vas ne trebamo i ako se ikada ukaže prigoda onda ćemo osnovati svoju gradsku policiju“! Takvu policiju ne trebamo jer je sudjelovala i danas sudjeluje u lopovluku oko poticaja, konja, krava, ovaca i pašnjaka na ovome prostoru, a da ne pričamo o krađi drva. To je istina, a tu su i činjenice. Ne jednom razgovarali smo s načelnikom policije i Policijske uprave, ali se, nažalost, ništa ne mijenja.

U policiji ima kriminalaca?

-Od trenutka kada mi obavijestimo policiju da konji u naselju Vukšić uništavaju usjeve u roku 10 minuta pojavljuju se vlasnici konja i otjeraju ih. Znači da im je netko iz policije to dojavio. Nedavno su kod mene bili  mještani Vukšića i po tko zna koji put se žalili na stalne štete na usjevima. O tome je obavješten i ministar. Nažalost, mi nemamo mogućnosti osnovati svoju policiju da bismo ove probleme riješili!

Gs Press

 

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here