Povodom prve godišnjice mandata gradonačelnik Karlo Starčević i njegovi zamjenici Kristina Prša i Ivica Tomljenović održali su konferenciju za podobne novinare na kojoj su podvukli crtu pod prvi godinu (ne)rada

Normalna praksa je da kad se sazove tiskovna konferencija za medije onda se pozivaju svi mediji, a ne samo poslušni i podobni!  Sve ovo je nastavak lažne priče gradonačelnika o tome da ovome gradu nema više podjela!

Koji je razlog da gradonačelnik ne pozove sve novinare na press konferenciju? Očito da je u strahu jer bi netko mogao upitati što je od izbornih obećanja realizirano. Možda se boji pitanja o nezakonitim smjenama u vatrogasnom društvu ili o Povjerenstvu za sprečavanje skukoba interesa.

Predizborna kampanja je davno prošla, a nakon godinu dana “krivci” su već i postali dosadna i istrošena tema i loš izgovor za neuspjeh. Kad gradonačelnik dovede ovaj grad u situaciju za proširenje, otvaranje novih radnih mjesta, naseljavanje itd. onda će i portal Gs Press biti među prvima koji će pohvaliti rada ne samo njega, već bilo koga koji uspije stvoriti uvijete za budućnosti našoj djeci.

Živio demokratski oslobođeni Gospić!?!

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.