Karlo Starčević očito ima opsesiju portalom Gs Press!

0

Karlo Starčević je jučer na svojoj Facebook stranici objavio, a njegov prijatelj Vicko prenio:

“Poštovani Lika onlineGs Press i partneri,… Svi vi kojima je jedini posao sjediti i analizirati umotvorine objavljene na Gs Press i Lika online te podrivati podjele među ljudima poručujem da je to oduvijek vaš posao, dok se moj posao i sve što sam radio vidi kroz sve ono što sam u životu stekao i po onome što sam svojim radom i platio.

Bit ću pristojan i ljubazno ih pozdraviti te reći da je analizom knjigovodstvenih kartica Grada Gospića razvidno da je moj prethodnik bio baš tim osobama gradonačelnik. Pozivam ih u svoj ured da im osobno pokažem izvode.”

Za iste izvode koje spominje Starčević, grad Gospić iskoristio je porezni odbitak, a nije izvršio isplate za obaveze koje je preuzeo kada je postao gradonačelnik!  Dapače, Gs Press se ne srami ugovora za koje je pošteno obavljao i dalje obavlja posao. Već je poznato široj javnosti da smo jedini portal koji je prisutan na svim događajima, te da sve redovno objavljujemo. Ovaj pokušaj omalovažavanja i diskreditiranja najčitanijih portala (Lika-online i GS Press) Ličko-senjske županije više ne uspijeva! No, o ovoj temi ćemo drugom prigodom.

Pozivamo gradonačelnika da odgovori na pitanje:

Zašto nije zalijepio link od Gs Press-a o temi koju spominje? 

Jer je nema! Dapače, objavili smo odluku Grada Gospića o dostavi namirnica po okolnim selima i telefonske brojeve kako su nam i poslali.  I za to zaslužujemo napad. Bravo gradonačelniče!

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.