U sklopu manifestacije „Prosinac u Gospiću“ nastupit će na Trgu Stjepana Radića mnoge glazbene zvjezdice i zvijede. U ove potonje svakako nam valja uvrstiti zagrebačku Gospićanku Karlu Krmpotić i njezinu družinu pod imenom „Karla Krmpotić Quartet“.

Karla je od malena plijenila pozornost publike svojim izuzetnim glasovnim mogućnostima i kao klinka ubirala nagrade na mnogim natjecanjima. Odlaskom na studij prava u Zagreb ova lijepa priča dobila je novu dimenziju. Umjesto da se pjevanja odrekne zaokupljena drugim obvezama, Karla je otišla korak dalje.

Završila sam Rock akademiju, puno sam toga naučila pa tako pjevanje i dalje ostaje moja opsesija, svojevrsni duhovni imperativ. U Gospiću ćemo nastupiti 21. prosinca, ovoga puta s repertoarom prikladinim ovom dijelu godine, odnosno  s Božićnim skladbama. Naš kvartet čine još tri dečka, dvojica na gitarama i cajon akustični bubanj. Cilj nam je realizirati svoje, autorske pjesme i već imamo podosta tekstova i skladbi, skromno pripovijeda Karla.

„Karla Krmpotić Quartet“ nastupit će na dan zimskog solsticija, tek koji sat uoči kalendarskog početka zime. S obzirom na ranije uspjehe i popularnost  ovog etabliranog glazbenog tima ne treba sumnjati da će upravo njihov nastup biti onaj neophodni izotop sreće, veličanje glazbe kao mantre neophodne svakome od nas.

M.S.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.