Kandidati HDZ-a u posjeti Perušiću i Brinju

0

Kandidati HDZ-a za Sabor RH danas su proveli ugodno druženje s članovima izbornih stožera, članovima stranke i građanima u dvije općine – Perušiću i Brinju.

Anita Pocrnić Radošević je u Perušiću posebno istaknula da je dragim Perušićanima neizmjerno zahvalna na potpori u kandidaturi za saborsku zastupnicu jer to je mjesto gdje su njezini korijeni i gdje je proživjela najljepše trenutke odrastanja i mladosti.

“Podupirem napore općine da zadržimo mlade u Perušiću, da se njeguje hrvatska kulturna baština i nacionalni identitet te da se vrijedno radi na gospodarskom razvitku i osiguranju radnih mjesta za svoje stanovnike, ali i stanovnike iz okruženja” kazala je.

Nadalje u posjeti Brinju Mario Kustić i Anita Pocrnić Radošević su istaknuli da je Brinje općina prepoznatljiva po nastojanjima da svojim stanovnicima osigura ostanak na rodnoj grudi kroz povlačenje sredstava iz europskih fondova, osnaživanje poljoprivredne proizvodnje kao i stavljanje turističkih resursa u funkciju gospodarskog osnaživanja općine.

Zaključak današnjih obilazaka je da stanovništvo obadvije općine očekuje da nakon izbora Vlada na čelu s Andrejom Plenkovićem pokrene značajnija investicijska ulaganja u Ličko-senjsku županiju u sklopu Projekta Dalmatinska zagora, Lika, Banovina i Gorski kotar sa svrhom osiguranja ravnomjernog regionalnog razvoja Republike Hrvatske.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.