Policija je medijima dojavila o prometnoj nesreći s ozlijeđenim osobama što dogodila jučer na području Gospića. Pri tome su dvije osobe lakše ozlijeđene.-KRAJ IZVJEŠĆA. Onda smo od PU zamolili malo više podataka i doznali sljedeće.
Portal GSPress bio je na mjestu nesreće netom nakon što se ovo dogodila, o čemu svjedoče i ove fotografije. Zapravo, ništa se spektakularnog nije dogodilo, osim što je Policija u prvom izvješću zaboravila istaknuti kako je vozač koji je skrivio nesreću bio „malčice umoran“. Sve se odigralo u 22.10 h u Gospiću, na raskrižju Jasikovačke ulice i Ulice 9. gardijske brigade hrvatske vojske „Vukovi“ kada je 26- godišnjak iz Nove Gradiške, Jasikovačkom ulicom upravljao osobnim automobilom novogradiške registracijske oznake, i to za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom i pod utjecajem alkohola (0.99 g/kg), te se dolaskom na raskrižje nije zaustavio na znak STOP, već je nastavio kretanje i ušao u raskrižje gdje je prednjim dijelom svog osobnog automobila udario u lijevu bočnu stranu osobnog automobila kojim je iz pravca 9. gardijske brigade hrvatske vojske „Vukovi“ upravljala 50-godišnjakinja iz Gospića. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene vozačica i 43-godišnja putnica iz Gospića.
Zbog postojanja bojazni da će 26-godišnjak veseljak nastaviti cugati i voziti, on je do prestanka djelovanja opojnih sredstava smješten u posebnu prostoriju, te protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga.

GsPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.