Kada gradonačelnik ne ispuni obećanje!

0

Nakon što Jorge Luis Escandón Hernández nije ispunio predizborno obećanje da će popraviti lokalne ceste, lokalno stanovništvo ga je izvuklo iz ureda, svezalo i vuklo kamionom po prašnjavim ulicama Santa Rite.

Šokantne scene snimljene su u Meksiku! Na jugu države lokalno stanovništvo je napalo gradonačelnika Jorgea Luisa Escandóna Hernándeza. Svezali su ga za kamion i vukli lokalnim ulicama.

BBC javlja kako je na desetke policajaca pokušavalo zaustaviti kamion, a u obračunu s policijom, stradalo je nekoliko osoba. Gradonačelnik nije pretrpio teže ozljede.

Bio je ovo drugi napad na gradonačelnika, a lokalci su ljutiti jer nije ispunio svoje predizborno obećanje da će popraviti lokalnu cestu. Zbog napada je uhićeno 11 osoba, a gradonačelnik je najavio tužbu zbog otmice i pokušaja ubojstva.

Gs Press / 24sata.hr

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/video-svezali-gradonacelnika-za-kamion-i-vukli-ga-po-cesti-652699?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=652699&utm_campaign=24sata+Facebook+status&fbclid=IwAR2vaX4hDM6LdvyfKG-qkn6bq48mP04_6lP6x2DfzBFLJW-wlmEh4oRchKs – 24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.