U tijeku su pripreme za unutarstranačke izbore u Hrvatskoj demokratskoj zajednici, kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini. Ovih dana je članstvo HDZ-a grada Gospića iznjedrilo je kandidata za predsjednika Temeljnog ogranka HDZ-a grada Gospića. Riječ je dugogodišnjem članu ove stranke, dragovoljcu  Domovinskog rata Josi Živkoviću. U priopćenju njegovog izbornog stožera se ističe kako je „Joso Živković  poznati građanin našega grada, voditelj službe civilne zaštite, član je HDZ-a od 1990. godine, ima status utemeljitelja stranke, dragovoljac je Domovinskog rata, član Odbora domovinske sigurnosti HDZ-a kao i aktivan član niza volonterskih udruga.“

-Zanimljivo je i radno u Živkovićevu stožeru koji okuplja različite ljude; mlade entuzijaste i one malo starije, iskusnije koji su svojim aktivnim političkim i profesionalnim životima poznati našim sugrađanima i stranačkim pripadnicima. Živkovićev je cilj jasan, na tragu političkog djelovanja predsjednika stranke Andreja Plenkovića, želi jasnu, vjerodostojnu i odvažnu političku djelatnost koja će homogenizirati stranku i sa stepenice Temeljnog ogranka odvažno krenuti u pobjedu.

U najjačem, Živkovićevu timu, okupljen je impozantan broj iz redova članstva HDZ-a Gospića, a među njima su: Mario Stilinović – Povjerenik TO HDZ-a Gospić i voditelj uprave Hrvatskih šuma Gospić, Ivica Radošević – Povjerenik HDZ-a za grad Gospić i ravnatelj gospićke osnovne škole, Pajo Brkljačić, jedan od ratnih zapovjednika obrane Gospića i predsjednik Kluba 118. Brigade ZNG-a, Luka Matijević, ravnatelj ŽUC-a LSŽ, Anita Pocrnić Radošević, predstojnica Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ernest Petry, direktor Elektrolike Gospić, Anela Serdar Pašalić, profesorica i gradska vijećnica, dr. Marija Vrkljan Ilijevska,  dr. Mirjana Pećina, poduzetnik Mario Brkljačić – Mačkilj, poduzetnik Mile Uremović – Faza, poduzetnik Robert Čačić – Cesarica, Milan Radošević – predsjednik Zajednice sportova LSŽ, Miroslav Petry  – prvi predsjednik gospićkog HDZ-a, Josip Brozičević, Milan Ostović, Ivica Uzelac, Joso Vrkljan, Davor Ljevar te mnogobrojni drugi članovi stranke.

Velika i posebna potpora upućena je i od Gradske organizacije MHDZ-a Gospića, mnogobrojnih utemeljitelja s područja grada Gospića, branitelja i dragovoljaca iz Domovinskog rata, uglednih građanki i građana koji su svojim djelovanjima ostavili neizbrisiv trag kako u gradu tako i u stranci. U stožeru vlada radna atmosfera i pobjednički duh i na tragu spomenutoga uvjereni su u Živkovićevu pobjedu za predsjednika TO HDZ-a grada Gospića, stoji u priopćenju Stožera Jose Živkovića.

Gs Press

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.