Kao i svake godine Grad Gospić je  u skladu s Uredbom Vlade RH o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge,  nakon usvajanja proračuna Grada Gospića za 2017. godinu od strane Gradskog vijeća objavio Javne pozive za sufinanciranje ukupno sedam  kategorija aktivnosti:

Javni poziv za prijavu programa, projekata i manifestacija u području branitelja i stradalnika (planirano 143 tisuće kuna)

Javni poziv za prijavu sufinanciranja programa, projekata i manifestacija u području djece, mladih i zajednice (15 tisuća kuna)

Javni poziv za prijavu programa, projekata i manifestacija udruga u području kulture (135 tisuća kuna)

Javni poziv za prijavu programa, projekata i manifestacija u području sportsko rekreativnih aktivnosti (174 tisuće kuna)

Javni poziv za prijavu programa, projekata i manifestacija u području turizma, zaštite okoliša i održivog razvoja (10 tisuća kuna)

Javni poziv za prijavu programa i projekata u području zdravstvene zaštite i socijalne skrbi Grada Gospića (225 tisuća kuna)

Javni poziv za prijavu programa u području javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Gospića (10 tisuća kuna).

Rok za dostavu prijava na  Javni poziv je 9. veljače 2017. Ovaj je poziv upućen isključivo udrugama i na ovaj  način Grad Gospić  nastavlja s provedbom projekta „Jačanje kapaciteta civilnog društva“. Sve ostale potrebe bit će redovno realizirane kroz gradski Proračun za 2017.

GsPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.