U sklopu akcije “Volim Hrvatsku – Volim svoj Grad” Turistička zajednica grada Gospića objavljuje javni poziv za uključenje u akciju ” Najljepše uređena okućnica i najljepše uređeni balkon   na  području grada Gospića.

U navedenoj akciji vršiti će se ocjenjivanje uređenosti okućnice prema kriterijima:

1.cvjetnost i hortikulturno uređenje, a što podrazumijeva vlastito održavanje tijekom cijele godine, originalnost uređenja i raznovrsnost bilja.

  1. opremljenost, kućni broj, uređenost ograde i prilaza

Javni poziv otvoren je od 01.lipnja do 30. lipnja 2020. godine.

Nagrade se dodjeljuju u dvije kategorije: ‘’Najljepše uređena okućnica’’ te ‘’Najljepše uređeni balkon’’ u kojoj će najveći uspjeh osigurati pobjedniku posebno priznanje Turističke zajednice.

Prijave na javni poziv se mogu izvršiti osobno u Turističkom uredu Turističke zajednice grada Gospića, u ulici Bana Ivana Karlovića br. 1, svakim radnim danom od 07.00 do 15.00 sati ili putem elektronske pošte na adresu: t.z.gospica@gs.t-com.hr.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, vlasnika objekta, adresu , broj telefona te priložiti fotografiju objekta u digitalnom obliku (najviše pet komada). Može se poslati I više fotografija u različitim periodima cvatnje.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s područja grada Gospića.

Dodjela nagrada će se tradicionalno održati tijekom manifestacije “Jesen u Lici” !

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA GOSPIĆA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.