Dana 12.12.2023. godine u 17:00 sati u Sportskoj dvorani “Robert Barbić – Beli” u Senju će se održati rukometni spektakl na temu “rukomet u malim sredinama” gdje će kao gost biti izbornik Hrvatske rukometne reprezentacije gospodin Goran Perkovac Hrvatski rukometni savez .
Nakon pozivanja u seniorsku vrstu Hrvatske rukometne reprezentacije našeg senjanina Ivan Barbic inače člana RK Dubrava Zagreb izbornik Perkovac je i na ovaj način odlučio stimulirati odličan rad senjskih rukometnih klubova koji već godinama iz svoga inkubatora stvaraju prvoligaške,premijerligaške i reprezentativne igrače,igračice i trenere
Dan će biti ispunjen sa rukometnim aktivnostima, utakmicama minića, generacijama U11, U13, U15 i U17 Rukometnog kluba “Senj” i Ženskog rukometnog kluba “Senia” kao i susjednih prijateljskih klubova koji su pokazali interes za ovu tematiku. Izbornik će imati pokazni trening koji će služiti kao vrsta edukacije trenera i igrača u malim sredinama koji nemaju uvjete kao neki veliki klubovi, a sve u cilju promidžbe rukometa kao sporta.
Iznimna čast i zadovoljstvo nam je pozvati sve rukometne djelatnike na regiji oko Senja da prisustvuju ovom spektaklu kao i svima ostalima zainteresiranima za ovaj lijepi sportski događaj te da pokažemo poštovanje našem izborniku.
#igramoserukometa
#zasenjspremni
#žrksenia
#hrs
#gradsenj
Gs Press