Povjerenik ŽO HDZ-a za Ličko-senjsku županiju, državni tajnik prof. Darko Nekić, održao je danas konferenciju za novinare. U prostorijema HDZ.a u Gospiću prof. Nekić je definirao neke detalje vezane uz unutarstranačke izbore u županiji, gradovima i općinama. Kako propisuje Statut HDZ-a ti se izbori moraju održati u roku od 6 mjeseci od raspuštanja općinskih gradskih i županijske organizacije.

-Danas je povjerenstvo održalo prvi sastanak kako bismo odredili sljedeće korake u našem radu. Ujedno sam primio dužnost od dr. Ivanke Krmpotić i zahvaljujem joj se na vrlo korektnom radu. Od danas će naše povjerenstvo započeti s radom, a čine ga: Miroslav Cindrić, Tomislav Kovačević, Ivanka Krmpotić, Marijan Kustić, Nada Marjanović, Ivan Pešut, Ivica Radošević, Sanjin Rukavina, Branislav Šutić, Tomislav Užarević i Josip Vrkljan. Čeka nas puno posla jer moramo odraditi unutarstranačke izbore za Općine Brinje i Plitvička jezera, kao i za gradove Novalju i Gospić u dijelu obveze za izbor predsjednika gradske organizacije. Zahvaljujem se na povjerenju Predsjedništvu HDZ-a, u svoje ime i u  ime svih ovih ljudi koji su izabrani u Povjerenstvo. Ovo je još jedna prigoda da pozovem sve članove HDZ-a da se odazovu na izbore i  kandidiraju se na sve one funkcije na koje se izbori odnose, zaključio je povjerenik prof. Darko Nekić.

Na novinarsko pitanje o sudbini dosadašnjeg predsjednika ŽO HDZ-a dr. Darka Milinović prof. Nekić je kratko odgovorio kako je dr. Milinović i dalje uvaženi član HDZ-a i župan ličko-senjski.

M.S./Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.