Rukometni klubovi su dobili mogućnost da za svoje rukometne djelatnike, igrače, trenere, delegate i suce (čitaj: sve osobe koje je klub službeno registrirao u HRS) osiguraju ulaznice po povlaštenim cijenama.

Ovim putem pozivamo sve aktivne članove (igrače i trenere) Rukometnog kluba „Gospić“ (2004. godište i stariji) da razmotre ovu ponudu i najkasnije se do subote, 1. srpnja 2017. godine, prijave i rezerviraju svoje karte.

Članovi rođeni nakon 2004. godine se također mogu javiti pa ćemo individualno s roditeljima dogovarati eventualne rezervacije i detalje.

Organizirano (cijenu autobusa javimo naknadno)bi se iz Gospića trebalo ići samo u jednom terminu (12.1.2018. godine – Split – otvaranje EP – utakmica Hrvatska – Srbija – 20,30 sati), dok zainteresirani mogu rezervirati ulaznice i za bilo koji drugi dan i grad, no trebaju sami organizirati prijevoz.

Povlaštena cijena ulaznice za utakmicu Hrvatska – Srbija (12.1.2018.) koja se igra u Splitu je 80 kuna.

Svi oni koji su zainteresirani za nabavljanje ulaznica po povlaštenoj cijeni a nisu članovi našega kluba, roditelji, obitelj i rodbina naših članova, kao i svi građani, slobodno se javite pa ćemo provjeriti i dati povratnu informaciju hoćemo li vas moći i za vas osigurati ulaznice. Ukoliko ne, svoje ulaznice možete rezervirati na web stranici ulaznice.hr, te se, naravno, prijaviti za prijevoz koji će biti organiziran iz Gospića.

Za rezervaciju i eventualne dodatne informacije se do subote, 1. srpnja 2017. godine, javite na Vanja Antić, mob: 095/868-0006 ili putem facebooka.

Gs Press / RK Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.