Na širem području Udbine uhićen je 60-godišnjak koji je fizički ozlijedio suprugu i kćer. Ispitan je u gospićkom Općinskom državnom odvjetništvu nakon što je PU ličko-senjska podnijela prijavu protiv nasilnika zbog osnovane sumnje u nasilje u obitelji, povredu djetetovih prava, tjelesne ozljede i prijetnje.

Rabijatnog lika sumnjiči se da je u obiteljskoj kući kod Udbine u prisutnosti dvoje zajedničke maloljetne djece, verbalno i fizički napao svoju 36-godišnju suprugu, čime ju je doveo u ponižavajući položaj i prouzročio povredu dostojanstva, te povrijedio prava djece. Osnovano se sumnja i da je bio fizički nasilan prema supruzi pri čemu joj je nanio tjelesnu ozljedu, kao i da je također ozlijedio i svoju kćer.

 

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću predložilo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu u cijelosti je prihvatio prijedlog i odredio istražni zatvor 60-godišnjaku.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here