Želeći se do neukusa dodvoriti gradonačelniku Gospića Karlu Starčeviću, jedan njegov osobni bloger išao je toliko daleko u svojim tvrdnjama pa je za fijasko oko prve adventske svijeće optužio-građane!

Na tome blogu je jučer objavljena fotografija gradonačelnika koji bez zaštitne kacige radi na kićenju Gospića, a u tekstu se ističe kako će Gospić ipak biti grad svjetla za ove blagdane. Na reakcije nije dugo trebalo čekati  pa se u Gospiću danas našla inspekcija koja je odmah zabranila te aktivnosti. Zbog čega?

Grad su počeli ukrašavati radnici Komunalca, koji za takve radove nisu pripremljeni. Neslužbeno doznajemo da su zbog brojnih nepravilnosti u radu nadležne inspekcije obustavile daljnje radove na ukrašavanju grada kako bi zaštitile radnike od mogućih povreda.

Epilog: radovi su odmah prekinuti, a netko će za sve platiti veliku globu. Je li baš moralo biti tako?

Prisjetimo se da su jesenas gradonačelnik i njegov osobni bloger obišli odlagalište smeća Rakitovac  i tom se prilikom gradonačelnik razbahatio kako su novci za sanaciju odlagališta otišli u vjetar, ništa nije napravljeno kako valja itd. Odmah je iz resornog Ministarstva stigla „pljuska“ pa je u svemu ispalo da je gradonačelnik sam sebe prijavio.

Prijašnjih godina Gospić bi na današnji dan bio ukrašen i lampice bi zasvijetlile grad. Građani bi večeras (u normalnim okolnostima), a zasigurno i svi oni koji bi posjetili grad uživali u Božićnoj priči koja je zasigurno ove godine nestala. Možda i najviše na žalost onih najmlađih koji će ovu radost morati potražiti negdje drugdje sa svojim roditeljima.

Sve je očitije kako se u Gospiću pojavio Grinch koji je najmlađima ukrao Božić.

Gs Press / Nick

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.