III. HUMANITARNI BOŽIĆNI SAJAM

U božićnom raspoloženju, na još jednom humanitarnom sajmu, i ove godine sakupljaju se donacije čiji će dio ići za izgradnju dječjeg igrališta u blizini škole u Kosinju. Velika srca svih posjetitelja ujedinit će se u ovoj humanitarnoj akciji kupovinom rukotvorina učenika Osnovne škola Perušić, Osnovne škola Anž Frankopan i Narodne knjižnica Općine Perušić.

Kao i svake godine, prodavat će se božićni ukrasi koje su uz pomoć vrijednih učitelja izradila djeca spomenutih škola, te ukrasi izrađeni u sklopu kreativnih radionica. Božićne radionice u knjižnici još uvijek traju, radnim danom od 12:00 -15:00 sati, te ovim putem svu zainteresiranu djecu pozivamo da se pridruže.

Svi posjetitelji sajma, u četvrtak 21. prosinca od 10 – 13 sati, moći će uživati u božićnom raspoloženju, glazbi uz neizostavno kuhano vino te besplatnim kuhanim kobasicama i čaju a mališane će sigurno razveseliti Začarana šuma prepuna sobova.

Organizatori događanja su Turistička zajednica Općine Perušić, Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“, Općina Perušić i Narodna knjižnica Općine Perušić.

Pozivamo vas da dođete i doprinesete ovoj humanitarnoj akciji!

Gs Press / Turistička zajednica Perušić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.