U ovo predizborno, politički stresno i turbulentno vrijeme, kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest po kojoj se Damir Markuš, vukovarski ratnik i veteran HOS-a, oglasio preko svoje Facebook stranice s porukom da nakon 30 godina traži da se njegovo ime briše kao člana Hrvatske stranke prava (HSP). Svoju iznenadnu gestu Markuš objašnjava riječima da se ne slaže s odlukom da HSP neće biti dio Domovinskog pokreta okupljenog oko Miroslava Škore.

Damir Markuš je izlazak iz dugogodišnje stranke najavio s većim brojem suboraca, prijatelja i članova HSP-a  Sisačko moslavačke županije te se na ovaj način stavljaju na raspolaganje  Domovinskom pokretu.

Na svojem facebook profilu Markuš je ovom prigodom napisao:

-Nakon dosta razmišljanja i poziva članova HSP-a kako cijele županije, tako i podružnice Kutina čiji sam predsjednik, pala je odluka. Ne slažem se sa odlukom da HSP-a neće biti dio DP-a i i sa današnjim danom, uputio sam zahtjev za brisanje kao člana HSP-a. Nakon 30 godina.

Isto tako, stavljam se na raspolaganju Domovinskom pokretu sa mnogim članovima HSP-a sisačko-moslavačke županije koji će također ovih dana slati zahtjeve za brisanje članstva, smatrajući da samo tako možemo doprinjeti krajnjem cilju, kada smo zajedno. Želim svima svako dobro i izađite na izbore, pokažite što mislite, stoji u poruci Damira Markuša.

Fotografiju kojom ilustriramo ovaj tekst snimili smo lani u Gospiću, na jednom predizbornom skupu HSP-a. Damir Markuš stoji drugi s lijeva na desno u maskirnoj jakni.

Gs Press / c.p.L.O.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.