Intervnetni policajac Marko Koščević, Božo Starčević i Ivan Lizatović na strunjače izlaze u ponedjeljak, prvi u subotu hrva Dominik Etlinger, a u nedjelju Ivan Huklek. Prvih šest plasiranih direktno se plasira na OI 2020.

Seniorska hrvačka reprezentacija otputovala je u Kazahstan na Svjetsko prvenstvo. U glavnom gradu Nur-Sultanu će se od 14. do 22. rujna više od 1000 hrvača iz 100 zemalja pokušati dokopati Tokija. Ovo prvenstvo je prva faza kvalifikacija za Olimpijske igre, a direktan plasman osigurat će prvih šest hrvača u svakoj težinskoj kategoriji.

Od naših reprezentativaca nastupaju Ivan Lizatović (-60 kg), Dominik Etlinger (-72 kg), Božo Starčević (-77 kg), Ivan Huklek (-87 kg) te interventni policajac Marko Koščević (-130 kg). Hrvače vode treneri Ihar Piatrenka, Nikola Starčević i Anton Đok.

– Konkurencija će biti žestoka i neće biti nimalo lako ovdje osgurati norme, no nadamo se barem jednoj – oprezan je bio Đok.

Na strunjače u subotu prvi izlazi Etlinger, u nedjelju Huklek, dok su u ponedjeljak na redu Starčević, Lizatović i Koščević.

Gs Press / 24sata

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/hrvacka-reprezentacija-lovi-olimpijske-igre-u-kazahstanu-648423?fbclid=IwAR0N91l092d1uz8YeVtq_o2HbVtTzppPvBa6QoVi6FIEMyWdQ5MjzQ3_hiQ – 24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.