Medaljom okićene hrvače Gospića sa zadnjeg natjecanja u Sisku danas je primio gradonačelnik Grada Gospića Petar Krmpotić sa suradnicima. U tom šampionskom nizu posebno se ističu kadeti koji su na čelu s trenerom Ivanom Karićem ponosno pronosili ime Gospića. Osim trenera i medaljom okićenih hrvača na prijemu je bio i Siniša Krajač, pomoćnik glavnog tajnika iz ureda za programe lokalnog športa. U riječima zahvale gradonačelnik Krmpotić iskazao je ponos i zahvalnost mladim gospićkim sportašima.
-Gospić ima dugu i vrlo uspješnu povijest hrvanja koju ste vi ponosno nastavili. Vjerujem da smo kao Grad uspjeli postići korektne i partnerske uvjete. Želim vam i dalje ovako sjajne sportske rezultate i od srca vam čestitam, rekao je gradonačelnik Krmpotić i dogovorio s upravom kluba da mladi hrvači dostave predračun za trenerke i tenisice koje će platiti Grad Gospić, kao mali znak pažnje prema ovoj vrlo uspješnoj generaciji hrvača.
Treba podsjetiti kako je prošloga vikenda u Sisku održano Prvenstvo Hrvatske za kadete u hrvanju grčko-rimskim načinom na kojem je Pave Pezelj postao prvak Hrvatske u kategoriji do 120 kg, a u istoj je kategoriji Kristijan Ostović osvojio je brončanu medalju, dok se broncom okitio i Goran Petranović u kategoriji do 63 kg. Među istaknutim hrvačima-kadetima teško je izdvojiti još neko ime, ali bi bilo nepravedno izostaviti Roka Jagara, također jednog od iznimno talentiranih i uspješnih hrvatskih hrvača.

Gs Press / Nikola Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.