Zavod za javno zdravstvo Ličko-senjske županije poziva građanstvo na sudjelovanje  u javnozdravstvenoj manifestaciji koja će se održati ove  subote, 7. listopada  u vremenu od 10 do  12 sati u park šumi Jasikovac. Tada će se provesti akcije „Hodanjem do zdravlja” i “Volonteri u parku“  odnosno dvije komponente predstavljanja Nacionalnog programa “Živjeti zdravo“ u Ličko-senjskoj županiji.

Okupljanje sudionika najavljeno je za 10 sati sati na  gradskom Trgu Stjepana Radića, odakle će se organizirano krenuti u šenju kroz Gospić do Jasikovca. Sudionicima akcije će na dispoziciji biti  stručne osobe, kineziolozi, članovi sportskih klubova i udruga, koji će savjetovati kako pravilno hodati i vježbati prilagođeno svim dobnim skupinama.

Ovu javnozdravstvenu manifestaciju organiziraju Zavod za javno zdravstvo Ličko-senjske županije, u suradnji s Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske i Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo uz potporu Ličko-senjske županije i Grada Gospića. Organizatori su za sudionike  osigurali dovoljno vode, a na cilju će biti organizirano i mjerenje krvnog tlaka i šećera.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.