Hrvatska demokratska zajednica na nedjeljnim izborima ostvarila je uvjerljivo najbolji rezultat u Gospiću i Lici. Lički HDZ predvođen Darkom Milinovićem ponovno je ostvario najbolji izborni rezultat u državi. U trenutku pisanja ovoga teksta prvi lički HDZ-ovac Darko Milinović na listi HDZ-a u IX. izbornoj jedinici ima više od 10 % preferencijalnih glasova. Milinović je na nedjeljnim izborima ostvario očekivan rezultat – pobijedio je Kostelca i Tomaš u Otočcu, Račića u Lovincu i Marasa u Gospiću.

U stožeru Darka Milinovića slavlje je potrajalo do dugo u noć. U izjavi za medije ističe kako zadovoljan, ali i da je ovo očekivan rezultat.

– Želio bih se zahvaliti svima koji su izašli na ovaj praznik demokracije i dali glas HDZ-u. Ovo su očekivani rezultati za nas. HDZ je uvjerljivi pobjednik u Ličko-senjskoj županiji i IX. izbornoj jedinici. Posebno sam ponosan na to da je lički HDZ ponovno najbolji u državi, ali i na svoj stožer na čelu sa Anelom, Ikom i Jadrankom i svim predsjednicima općinskih i gradskih odbora. Polučili smo odličan rezultat u Otočcu i pokazali da je Kostelac stvar prošlosti. Kao što znate, pobijedio sam u Lovincu i to je poruka Račiću da se povuče jer ćemo vratiti Lovinac HDZ-u, kazao je Milinović.

GsPress/N.Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.