U stranačkim prostorijama u Gospiću HDZ je održao konferenciju za medije na kojoj se novinarima obratio predsjednik ŽO HDZ-a dr. Darko Milinović. Tom prilikom u društvu svih vijećnika Gradskog vijeća koji čine većinu u vlasti, istaknuo je kako je HDZ pobjednik ovih izbora!

HDZ-ova većina u Gradskom vijeću imenuje i raspušta ravnatelje, ne Karlo Starčević!

Milinović je istaknuo kako suradnja HDZ-a i gradonačelnika ovisi isključivo o Starčeviću. HDZ neće rušiti Starčevića ukoliko on ispuni neka od predizbornih obećanja; plaća svim nezaposlenima u prosincu u iznosu od 5000 kuna, božićnica umirovljenicima u visini prosječne plaće, dovođenje 500 novih obitelji u Gospić.

Marijan Brkljačić-Miš i Zdravko Župan: “Nismo na prodaju i sram bi nas bio proći ulicama grada kada bi iznevjerili birače koji su nas izabrali!”

Želju da se obrate novinarima iskazali su članovi koalicije iz redova HSP AS i HSS-a Marijan Brkljačić-Miš i Zdravko Župan. Istaknuli su kako nisu na prodaju i da bi ih bio sram proći ulicama grada kada bi iznevjerili birače koji su ih birali.

-Za suradnju smo otvoreni, ali za kupovinu ne, kratak je zaključak koalicijskih partnera.

Starčevića na vlast doveo SDP, u slučaju novih izbora HDZ će uvjerljivo pobijediti!

Milinović je čestitao SDP-u i Karlu Starčeviću na pobjedi u drugom izbornom krugu. Kazao je kako je demokratski da SDP izabere Starčevića, kao i to da Starčević pobijedi u selima sa većinskim stanovništvom srpske nacionalne manjine, nitko mu na tome ne prigovara.

Gs Press / Nikola Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.