Bliže se izbori u najvećoj i najjačoj stranci u Ličko-senjskoj županiji – u HDZ –u. Kako doznajemo, za sada imamo dva sigurna kandidata. Za temeljni ogranak Gospić Milan Devčić- Brico, a za  Gradski odbor Grada Gospića Anton Buneta-Toni. Svaki ozbiljniji analitičar složiti će se bez obzira na protukandidate da su ovo izraziti favoriti. Radi se o dragovoljcima Domovinskog rata, a Toni Buneta,  obožavan među braniteljima gotovo je položio i život na oltar hrvatske domovine. Da su izraziti favoriti  govori i to da su danas u nekoliko sati skupili već dovoljan broj potpisa – 172.

Potpore sa svih strana

Nakon što su se pojavila imena spomenutog dvojca stigle su podrške sa svih strana. Svi pročelnici Ličko-senjske županije koji su članovi HDZ-a daju javnu potporu dvojcu Buneta Devčić ili kako ih ljudi zovu, Toniju i Brici. Gotovo svi djelatnici županije koji su članovi HDZ –a također im daju potporu. Je li potrebno isticati da Toni i Brico imaju potporu čelnika Udruga proizašlih iz Domovinskog rata, ali ne ispred Udruga, već njihova osobna podrška.

Ravnateljica bolnice i pomoćnica ravnateljice dr.Sandra Čubelić i Ruža Uremović pored ostalih direktora županijskih institucija koji su članovi HDZ – a također su dali javnu potporu spomenutom dvojcu.

Desetak djelatnika OB Gospić također su se izjasnili za potporu dvojcu Buneta-Devčić. Prema spomenutom očekuje se uvjerljiva pobjeda dvojca. Ono što ističu u njihovom stožeru, nisu isključivi i spremni su za razgovore sa svima. Žele jedinstvo HDZ – a jer samo takvi mogu biti kotačić koji će u rujnu sudjelovati u još jednoj pobjedi HDZ – a nad SDP-om.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.