Treba imati dobar želudac i jake živce da bi se slušalo dio izjava našeg gradonačelnika. Već smo navikli na mnoštvo njegovih izmišljotina od kojih neke graniče s fantastikom. Tako smo danas poslušali i snimili emisiju na radio Gospiću u kojoj je gradonačelnik “dipl. inž.” Karlo Starčević slavodobitno ustvrdio kako je sve vezano uz Budačku ulicu što su objavili Lika online i GS press-izmišljotina! Da je tome uistinu tako naš bi se gradonačelnik obratio svojim čuvenim demantijima s kojima u principu nikada ništa ne demantira niti piše istinu.

On je već stariji gospodin pa se mi puno ne ljutimo na njegove frustracije i izmišljotine. Da pojasnimo:

-Naziv „Budačka drndalica“ skovao je jedan naš kolega iz Otočca, a nikako ne gospićki novinari.

-Da je s Budačkom ulicom sve u redu mogla se u ovih zadnjih godinu dana već jednom sanirati i osloboditi nas vozačkih muka.

-Što je onda netočno u našim tekstovima???

Mi na sreću nismo Wikipedia pa da objavljujemo upravo fantastičnu biografiju gradonačelnika Starčevića „koji je srednju i više školu završio u Zagrebu ( a bio je po vlastitim tvrdnjama najbolji đak u Gospiću u nekoliko generacija), pa se 1991. vratio iz Njemačke braniti Domovinu ( a za stalno se u Liku vratio nakon svršetka rata) pa je u Švicarskoj završio menagment (vjerojatno na nekom vikend-tečaju). Ima toga kao „u priči“. Zato predlažemo da za djecu počnemo kreirati „Karlove bajke“. Ukoliko je on već počeo zaboravljati svoje brojne samohvale i izmišljotine, nije ih zaboravila bogata novinarska arhiva. Sada smo nehotice otkrili razloge zbog kojih Starčević na svoje pressice poziva samo podobne, odabrane novinare. Oni ga sigurno neće pitati ništa iz njegove „bogate biografije gastarbajtera, čovjeka koji je zajedno s Tuđmanom stvarao Hrvatsku“. Serijal Karlovih izmišljotina se nastavlja, a kada ga svi (ali baš svi) zbog toga budu ismijavali, za to će biti krivi neki novinari, a nikako on kojega nitko nije tjerao u te laži. Budući da svi računi kad-tad dođu na naplatu, vrijeme je  da i on prestane mazati oči javnosti i ispriča nam se za hrpu svojih izmišljotina.

GS press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.