Ovom izvrsnom predstavom glumci Teatra Scena izborili su posebnu pohvalu žirija na državnom Festivalu hrvatskih kazališnih amatera 2017 te dvije nominacije, a odabrani su i za nastup na Razglednici 7 Hrvatskog sabora kulture u 2018. godini u Koncertnoj dvorani „Vatroslava Lisinskog“.

Spomenutim su uspjesima mladi riječki glumci izborili gostovanje u  Gospiću u okviru programa gostovanja na područjima od posebne državne skrbi u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, suorganizaciji POU „Dr. Ante Starčević“ Gospić  te uz materijalnu potporu Ministarstva kulture RH.

„Paralele“ igraju večeras u POU „Dr. Ante Starčević“ Gospić s početkom u 20 sati.

O PREDSTAVI

Dvojica mladih muškaraca Cile i Tomislav susreću se na Zavodu za zapošljavanje. Posve su različiti karakteri. Cile je prilično sirov, slabije obrazovan, katkada grub u ophođenju, ali je u suštini dobar i uvijek će pomoći prijatelju u nevolji. Tomislav je pak obrazovaniji, uglađeniji i pristojniji, ali nije tako snalažljiv i pomalo je stidljiv. Njih dvojica slučajno se zaposle u istoj firmi te se i sprijatelje. Cile nagovara Tomislava da se ponovo približi svojoj bivšoj ženi Marijani, pa njih dvojica, poprilično pijani, u sitne noćne sate dolaze pod Marijanin prozor u službenom kamionetu.

Kakve avanture će Cile i Tomislav proći pogledajte večeras u 20 h u POU „Dr. Ante Starčević“ Gospić.

Gs Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.