Minuli vikend je u Opatiji održan Božićni turnir u malom rukometu na kojem je u konkurenciji dječaka i djevojčica sudjelovalo 60 ekipa iz cijele hrvatske. Rukometni klub „Gospić“ je participirao s 9 ekipa i 60 dječaka i djevojčica koji su se čak 5 puta penjali na postolja i osvojili brojne individualne nagrade.

OSTVARENI USPJESI

DJEVOJČICE
2006. GODIŠTE – ekipno je osvojeno 3. mjesto, a u najbolju ekipu je izabrana raspoložena Antonija Holjevac

2008. GODIŠTE – cure su osvojile odlično 2. mjesto, Anja Rukavina je izabrana u najbolju ekipu, dok je najbolja igračica također naša Marta Šulentić

DJEČACI
2007. GODIŠTE – odlična pobjeda u triler finalu protiv ekipe Buja rezultatom 9:8 i osvojeno 1. mjesto upotpunjeni su individualnim nagradama koje su zaslužili naši Ivan Pavelić (najbolja ekipa) i Fran Juraj Rukavina (najbolji golman)

2008. GODIŠTE – prvi organizirani turnir za navedeno godište pokazao je da nam stiže još jedna jako talentirana generacija. Čak 2 naše ekipe “osvojile” su svoje grupe i u razigravanju s Porečom (pobjednikom 3. grupe) zauzeli 2. i 3. mjesto. Za najboljeg igrača izabran je Ivan Borovac, a mjesta u najboljim ekipama pripala su Viti Marasu i Matanu Markoviću.

ČESTITKE SVIM IGRAČIMA I TRENERIMA NA FANTASTIČNOM TRUDU I JAKO KVALITENOM RADU!

Gs Press / RK Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.