Zadovoljan sa sve većim brojem građana koji koriste usluge “Energy Bentza”, direktor Damir Tomrlin (29) ističe kako je očito da su  Gospićani prepoznali dobre cijene i kvalitetnu uslugu.

direktor Damir Tomrlin
direktor Damir Tomrlin

-Kvaliteta je najbitnija, i uvijek će biti prioritet Energy Bentza. Novi kupci nam se javljaju svakodnevno, i kada jednom posjete našu crpku postaju stalni kupci.

 

 

Kao jednu od pogodnosti navodite kartice vijernosti. Tko sve može ostvariti pravo na te kartice?

-Svaki građanin ima pravo na besplatnu karticu Energy Bentz sa kojom ostvaruje popust na svako točenje. Osim na gorivo popust se ostvaruje i na veliku paletu proizvoda iz trgovine kao i na autopraonicu. Novost je to u Gospiću, jer osim standardnog pranja autopraonica u sklopu “Energy bentza” ima mogućnost podnog pranja vozila, što je gotovo neophodno za svaki automobil zimi zbog velikih količina soli na cesti.

Dolazi nam zima, što nudite građanima za grijanje?

-Za grijanje kuća, stambnih zgrada i poslovnih prostora nudimo besplatnu dostavu plina i lož ulja!

Osim navedenog, što još nudite građanima?

-Osim najkvalitetnijih naftnih derivata tu je i trgovina s iznimno širokim asortimanom artikala. Također vrhunske kvalitete i po pristupačnim cijenama. Na usluzi kupcima je auto-praonica, a vrlo skoro ćemo u funkciji imati i  punionicu plinskih boca.

Uz navedeno, u sklopu “Energy bentza” na usluzi kupcima je i moderan caffe bar koji nudi pića i kavu vrhunske kvalitete po najpovoljnijim cijenama.

Za sve informacije nazovite na broj telefona :

053 658 360 ili  053 658 363

Energy Bentz

Gs Press / Nikola Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.