Powerlifting klub “RUX” Gospić ovog vikenda natjecao se u Trogiru u organizaciji PLK “Bljesak”.  Natjecanje je bilo međunarodno.

Mario Jovanović nastupao je u kategoriji do 83 kg kao junior i podigao u bench press 156 kg.  Ovaj rezultat je postavio novi drzavni rekord.

Antonio Jelinic u kategoriji do 66 kg junior osvoijo je prvo mjesto s bench presom od 102.5 kg.

Dean Uzelac novi član “RUX” teama nastupao je u kategoriji do 66 kg open, te je u bench pressu podigao 100 kg i osvoijo prvo mjesto. Dean je također dan ranije nastupao u Powerliftingu bench press -95 kg,  mrtvo dizanje -190 kg i čučanj -100 kg. Ukupna podignuta kilaža – 385 kg.

Adriano Alić novi mladi clan “RUX” teama i veliki potencijal u kategoriji do 66 kg kadet 15 godina. Adriano je podigao u bench pressu 67.5 kg i osvoijo zlato. Također je nastupao dan ranije u powerliftingu, te podigao slijedeće: bench press -60 kg,  mrtvo dizanje -135 kg i čučanj – 110 kg.  Ukupna podignuta kilaža – 305 kg.

Marijo Rukavina “Rux”  ujedno i predsjednik kluba nastupao je u kategoriji do 105 kg.  Službeno na vaganju je imao 102.2 kg, a u bench pressu je podigao 205 kg što je duplo od njegove tjelesne težine.  Na takmičenju je osvojio prvo mjesto u svojoj i u apsolutnoj kategoriji. Također 205 kg je bila i najveća podignuta kilaža na tom natjecanju.

Naši “jaki” Gospićani nastavljaju osvajanje već ovog vikenda u Sarajevu na prvenstvu Balkana u Powerliftingu.

Gs Press / N. Mraović / foto PLK “RUX”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.