Danas je u Gospiću odigran turnir 2. kola Waba lige U17. Na turniru su sudjelovale dvije ekipe iz Slovenije ŽKK Akson Ilirija, ŽKK Ježica te dvije ekipe iz Hrvatske ŽKK Vodice i domaćin ŽKK Gospić.

U prvoj utakmici dana ŽKK Gospić se sastao sa odličnom ekipom Ilirije. Nažalost naše cure su u utakmicu ušle sa puno respekta i straha tako da neizvjesnosti nije bilo.  Slovenke su uvjerljivo slavile rezultatim 95:41.

U drugoj utakmici su se sastale ŽKK Vodice i ŽKK Ježica.  Utakmica je bila vrlo neizvjesna i dinamicna, a na kraju su slavile ŽKK Ježice rezultatom 70:64.

Treća utakmica nam je donijela još jednu odličnu i neizvjesnu utakmicu između ŽKK Vodica i ŽKK Ilirije.  Cure iz Vodica su odličnim šutom iz vana cijelo vrijeme držale utakmicu u egalu, dok su djevojojke iz Slovenije odigrale dosta nervoznu utakmicu te je na kraju sportska sreća odlučila pobjednika.

ŽKK Vodice: ŽKK Akson Ilirija 64:68

Četvrtu i posljednju utakmicu današnjeg programa su odigrali  ŽKK Gospić i ŽKK Ježica. Puno bolja igra i pristup naših djevojaka za razliku od prve utakmice.  Vrlo raspoložene Lina Strilić i Marta Rimac su držale našu ekipu u egalu tako da prvo poluvrijeme završava s prednošću naših djevojaka 44:41.  Na žalost drugo poluvrijeme ostajemo bez snage, gubimo koncentraciju ,a gošće postaju sve preciznije i okreću rezultat u svoju korist. Iako je ŽKK Gospić pružio dostojan otpor za nešto više nažalost nije bilo snage.  Najbolji strijelci kod domaćina su bili Marta Rimac sa 24, te Lina Strilić sa 18 poena.

ŽKK Gospić:ŽKK Ježica 63:83

Bez obzira na dva poraza treba pohvaliti naše djevojke koje uz redovite dolaske na treninge pokazuju i napredak u igri.

Drago nam je da se Gospić jos jednom pokazao kao dobar domaćin i organizator ovakvih sportskih predstava.  Moramo naglasiti da smo dobili sve pohvale od strane slovenskih ekipa.

ŽKK Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.