Objavom nekoliko snimaka i tekstova koje ste nam uputili, uvaženi čitatelji, čini nam se da ste nekako probili led. Demokratski je reći ono što mislimo da nije dobro. Bez uvreda i  izmišljotina, a koga se to tiče neka se ne ljuti, već neka to primi časno i dostojanstveno. Pa onda neka to i ispravi. Bez obzira radilo se to o javnim osobama, njihovim poslušnicima, uhljebima ili nama običnim ljudima. Zato donosimo jedan od tekstova koji smo zaprimili zadnjih dana. U originalnom tekstu se spominju neka imena i funkcije. Mi te navode nismo mogli provjeriti pa smo imena tih ljudi isključili iz originalnog teksta:

Evo dok se mi u zapad kunemo ponašamo se ko zadnji balkanci. Svaka šuša-buša koja se dokopala neke fotelje misli da je nezamjenjiva. Gledam nekidan u Karlobagu: stigla naša elita na more. Službenim autom. Valjda se to onda zove službeno kupanje. Nisam to moga gledat pa se odma premistim pod hotel Zagreb. Nije prošlo ni pola sata kad eto ti drugog gospodina i familije sa službenim autom. Taj gospodin radi u jednoj ustanovi pa službeni auto koristi preko vikenda. A ja u moju sirotinju sam livam naftu. Ko me pita za zdravlje i novčanik. Neko je tu benast. Mi smo Europa i tamo ministar dade ostavku jer je zaboravio i na more i odmor ponio službeni mobitel. Pojma oni nemaju. Da se ugledaju na neke face iz Gospića raspala bi se Europa u misec dana. Peri-deri kad je tuđe i koristiš sve ko da je tvoje“, stoji u tekstu našeg čitatelja.

Njemu i svima vama koji ste nam protekloga tjedna dostavili svoja zapažanja i kritike iskreno se zahvaljujemo. Kako nam vi pišete nije ovo ništa jer se u službenim autima iz Zagreba dovoze kućanski aparati, manje količine građevinskog materijala, sadnice, alati… Ide se u šoping u Zadar, Rijeku, Bihać… Na lokalnim relacijama nađe se u prtljažniku i poneko janje. Od tuda se nastavlja ona stara, komunjarska teorija i praksa: nema boljeg automobila od službenoga.

GS press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.