U nadolazećem periodu (6,7,8 mjesec), brojni športaši izabrali su grad Gospić kako bi se pripremili za nadolazeću sportsku sezonu. Prema informacijama i razgovorom s iznajmljivačima i savezima svoj dolazak su najavili i rezervirali Hrvatski hrvački savez, Ženska U 20 košarkaška reprezentacija, muška U 16 košarkaška reprezentacija,muška  U 18 košarkaška reprezentacija, košarkaška muška reprezentacija Crne Gore U 18. Postoje još upiti termina ( 8 mjesec)za nogometni klub iz Kine, a ženska odbojkaška reprezentacija za svoje pripreme već dvije godine također izabire grad Gospić.

Zašto Gospić ?

Gospić bi uskoro mogao postati omiljena destinacija za pripremu sportaša. Povoljna klima, ugodna svježa ljeta, nadmorska visina neprocjenjive su prednosti za izvrsne treninge. Kada dodamo još prometnu infrastrukturu, geografski položaj, udaljenost od velikih gradova, netaknutu priroda zaista imamo velike mogućnosti.

Sportaši traže udoban smještaj,kvalitetnu sportsku prehranu, mirnu lokaciju, naravno da jednu od većih uloga igraju športski tereni , višenamjenske  športske dvorane, vanjski tereni, teretane, velike prirodne površine za trčanje i šetnje. Dodatnim ulaganjem u infrastrukturu koja je prijeko potrebna za najvišu razinu sportskih priprema, a tu prvenstveno mislimo na još jednu manju sportsku dvoranu, bazen te wellness sadržaje potaknuli bi razvitak Gospića u kvalitetno sportsko- turističko središte. Sada je vrlo bitno gurati naprijed jer u tržišnoj turističkoj utakmici nema prostora za spore, bez toliko važnog konkretnog sadržaja.

Direktor : Maja Strilić, struč.spec.oec

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.