Rijetko kada domaći celebrityji dopuste da ih javnost upozna u sasvim drugačijim ulogama od onih na koje smo naviknuli, no kada se radi o seminaru Fotosofia – sve je moguće. Tako su i ove godine na besplatnom seminaru za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hoyke, domaće zvijezde mladim fotografskim talentima otkrile svoje nepoznato lice.

-Celebrity Day je za nas praznik, dan kada možemo biti sve što poželimo. I tako već 15 godina. Za one ispred i one iza objektiva mašta je jedino ograničenje, a kako smo vidjeli na snimanju – ovo će biti sezona za pamćenje – rekao je Hoyka koji je celebrity radionicu smjestio u zagrebački Katran, u carstvo zabave komičara Marija Petrekovića koji je veteran prema broju poziranja Hoykinim seminaristima, baš kao i tv-voditeljica Barbara Kolar.

– Uvijek se razveselim kad me Hoyka pozove na Fotosofiju, jer su svi koji sudjeluju u snimanju  jako draga ekipa. Osim dobre zabave, iz godine u godinu me iznova oduševi kreativnost seminarista koja iz nas izvuče ono što nismo niti slutili da u sebi nosimo – otkrila je Barbara Kolar koju su fotografi vidjeli kao kapetanicu broda, ali i kao otetu od nevidljivog čovjeka.

Za razliku od nje, na Celebrity Dayu prvi put je sudjelovala glumica Ana Begić koja već ima planove za iduću godinu.

-Jedva čekam da dođem opet. Ovo što sam vidjela je odličan temelj za nove fotografske nade, a nama koji im poziramo veliko je veselje doživjeti se u neobičnim izdanjima. Sad još samo treba produbiti koncept, da finale ovog snimanja preraste u jedan dobar tulum – zaključila je Ana Begić.

Na snimanju su bili:

 1.       Rene Bitorajac
 2.       Barbara Kolar
 3.       Mario Petreković
 4.       Martin Sinković
 5.       Goran Grgić
 6.       Aco Stanković
 7.       Ana Begić
 8.       Aklea Neon 
 9.       Zuhra 
 10.      Ognjen Golubić
 11.      Vedran Mlikota

Gs Press / Hoyka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.