PRAVILA I UVJETI ZA SUDJELOVANJE U NATJECANJU OSVAJANJA NAGRADE

Optika optiplaza Gospić – Otočac. organizira natjecanje za odabir najsunčanije fotografije snimljene u bilo kojoj situaciji i na bilo kojem mjestu uz uvjet da fotografirana osoba nosi sunčane naočale.

Natjecanje će trajati od 15.5.2018. do 1.6.2018. Prijave i slanje fotografija je svakodnevno, a krajnji rok za prijavu fotografija je 31.5.2018. u ponoć. Sve fotografije koje stignu nakon roka neće biti uključene u natjecanje.

  • Izbor najoriginalnije fotografije obavljati će se na web portalu ili Facebook-u, glasovanjem svih koji mu pristupe,
  • Sve odrasle fizičke osobe mogu sudjelovati u natjecanju,
  • Sudionici čiji materijali su van teme natjecanja ili imaju neprimjeren sadržaj neće moći sudjelovati. Svaki sudionik može poslati jednu fotografiju na  danu temu,
  • Kod prijave fotografija, sudionici dozvoljavaju Organizatoru pravo da reproducira njihov vlastiti sadržaj pismeno, u formi prezentacije ili u ostalim sličnim aktivnostima; pravo uporabe individualni segmenata natjecanja;i pravo distribucije sa- držaja(pravo objavljivanja) koje će rezultirati prihvaćanjem ovih općih uvjeta.
  • Fotografije moraju biti originalane i pod ekskluzivnim vlasništvom osobe koja se prijavljuje. Osoba koja prijavljuje materijal garantira da je on/ona autor materijala. U slučaju bilo kakvog narušavanja autorstva, Organizator neće snositi nikakvu odgovornost.
  • Predviđene su 3 nagrade – sunčane naočale po izboru u optikama Optiplaza u Gospiću i Otočcu – 3 fotografije sa največim brojem like-ova ili glasova osvajaju sunčane naočale.
  • Organizator može rabiti prijavljene materijale za promotivne aktivnosti, marketing i oglašavanje uz odobrenje autora i bez plaćene kompenzacije

Nagradni fond sastoji se od:

Prve tri nagrade:

  • Prva nagrada- sunčane naočale po izboru
  • Druga nagrada- sunčane naočale po izboru
  • Treća nagrada – sunčane naočale po izboru

Imena sudionika čiji materijali budu odabrani kao najbolji (prva tri mjesta) od strane komisije bit će objavljena do 10.7.2018.  Svi pobjednici bit će pismeno obavješteni o nagradi.

Organizator zadržava prava obustaviti natjecanje zbog više sile ili zbog ostalih događaja za koje Organizator nije odgovoran i koji  se ne mogu predvidjeti.

https://www.gspress.net/bogata-nagradna-igra-optike-optiplaze/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.